AVÍS LEGAL

1. TITULARITAT
En compliment amb el deure informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, s’informa que el portal web www.ressonspenedes.com (en endavant, el Portal) és titularitat de BARCELONA EVENTS MUSICALS, S.L., amb CIF B65505257, i domicili social al  carrer Pujades, 77-79, 2n 7a, de Barcelona (08005), inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, i amb telèfon de contacte 93 707 33 43 i adreça electrònica de contacte info@ressonspenedes.com.

2. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
BARCELONA EVENTS MUSICALS, S.L. és titular de tots els drets d’explotació de propietat intel·lectual i industrial del Portal, així com dels elements continguts en el mateix, i/o ha obtingut les llicències necessàries per part de tercers titulars per a la seva utilització. En conseqüència, el Portal ni cap dels elements continguts en el mateix no poden ser utilitzats sense l’autorització prèvia i expressa formalitzada per escrit de BARCELONA EVENTS MUSICALS, S.L. En aquest sentit, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució, la comunicació pública, la posada a disposició i la transformació, de la totalitat o part dels continguts del Portal, amb qualsevol finalitat, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, així com la supressió o manipulació de l’avís de drets d’autor (“copyright”), de qualssevol altres dades d’identificació dels drets de BARCELONA EVENTS MUSICALS, S.L. i/o dels seus titulars incorporats als continguts del Portal, així com dels dispositius tècnics de protecció, les empremtes digitals o qualssevol mecanismes d’informació i/o d’identificació que poguessin contenir-se en els continguts del Portal.

3. PROTECCIÓ DE DADES
De conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, totes les dades facilitades pels usuaris seran tractades per BARCELONA EVENTS MUSICALS, S.L. d’acord amb la política de privacitat publicada al Portal i disponible en aquest enllaç: https://www.ressonspenedes.com/politica-de-privacitat/.

4. ENLLAÇOS
BARCELONA EVENTS MUSICALS S.L. no controla els continguts dels llocs web de tercers, que enllacin al Portal i/o que siguin enllaçats des del Portal mitjançant diferents botons, links, banners, entre d’altres.
En la mesura en què aquests llocs web són gestionats per tercers, i que BARCELONA EVENTS MUSICALS, S.L.  no té facultat ni mitjans humans ni tècnics per conèixer, controlar, ni aprovar tota la informació, continguts, productes o serveis facilitats per altres llocs web als que s’estableixen enllaços des del Portal i/o que enllacen amb el Portal, BARCELONA EVENTS MUSICALS, S.L. no assumeix cap responsabilitat respecte que pugui derivar-se per qualsevol aspecte d’aquests llocs web, i concretament, a títol merament enunciatiu i no limitatiu, respecte el seu funcionament, accés, dades, informació, arxius, qualitat i fiabilitat dels seus productes i serveis, els seus propis enllaços i/o qualsevol dels seus continguts, en general.
L’establiment de qualsevol tipus d’enllaç al Portal a cap altre lloc web aliè a BARCELONA EVENTS MUSICALS, S.L. no implica que existeixi cap tipus de relació, col·laboració i/o dependència entre BARCELONA EVENTS MUSICALS S.L, i el responsable del lloc web aliè.

5. LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT
BARCELONA EVENTS MUSICALS, S.L. no pot garantir que la informació continguda al Portal sigui en tot moment precisa, correcta i es trobi actualitzada.
BARCELONA EVENTS MUSICALS, S.L. no serà responsable pels danys, perjudicis, costos i/o despeses de qualsevol naturalesa que es puguin derivar per les interrupcions temporals, la falta de disponibilitat o de continuïtat del funcionament del Portal i/o dels serveis habilitats a través del mateix per causes alienes a BARCELONA EVENTS MUSICALS, S.L., ni dels possibles errors de seguretat que es puguin produir en el Portal, ni de l’ús que en realitzin els usuaris.
Els usuaris podran únicament utilitzar el Portal amb finalitats exclusivament personals, no podent en cas utilitzar-lo amb finalitats il·legals, il·lícites, no autoritzades, i/o lesives per als interessos de BARCELONA EVENTS MUSICALS, S.L. Així mateix, els usuaris seran única i plenament responsables de totes les dades que comuniquin o transmetin a BARCELONA EVENTS MUSICALS, S.L. a través del Portal.

6. MODIFICACIONS I ACTUALITZACIONS
BARCELONA EVENTS MUSICALS, S.L. es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda al Portal, així com de la configuració, disponibilitat i presentació d’aquest. La continuïtat en l’ús del Portal per part dels usuaris, implica l’acceptació tàcita de les modificacions de la informació publicada en el mateix en cada moment.