BUS LLANÇADORA

Celler Vallformosa (obligatori)

L’accés als concerts celebrats al Celler Vallformosa només es podrà fer amb el bus llançadora que ofereix l’organització del festival i que sortirà des de Vilafranca. Concerts de 31 FAM + La Fúmiga, Dàmaris Gelabert + Reggae Per Xics, Iván Ferreiro + Els PetsSidral Bass Band.

  • Si vens en cotxe particular, hauràs de deixar el teu vehicle als espais d’aparcament que habilitarem a la Zona Esportiva de Vilafranca del Penedès i allà agafar l’autobús (vegeu plànol més a baix).
  • Si vens en transport públic o caminant, caldrà que et desplacis fins a la Zona Esportiva de Vilafranca del Penedès per agafar el bus llançadora.
Pots adquirir la teva reserva d’anada i tornada en bus llançadora en el moment de la compra de la teva entrada.
Si ja tens la teva entrada per a algun d’aquests concerts hauràs rebut un email amb les indicacions per a fer la reserva.

Vilarnau, Elyssia by Freixenet i Torres (opcional)

Per tal que et desplacis amb plena comoditat, el Consorci de Turisme del Penedès també t’ofereix un servei opcional de busos llançadora pels concerts celebrats a Cellers Vilarnau, Elyssia by Freixenet i Cellers Família Torres. Aquests busos sortiran des de Vilafranca i des de Sant Sadurní d’Anoia ( veieu els plànols a sota).

Pots  adquirir la teva reserva d’anada i tornada en bus llançadora en el moment de la compra de la teva entrada.

Si ja tens la teva entrada per a algun d’aquests concerts, pots fer la reserva a través del botó COMPRA que trobaràs a la pàgina de cadascun dels artistes:  Els Catarres i Joan DausàAmaiaXiulaSoleá MorenteGinestà i Pol Batlle amb Rita Payés

Junts podem garantir una mobilitat responsable

IMPORTANT

És imprescindible que reservis prèviament la teva plaça al bus llançadora, per a poder controlar l’aforament dels autobusos i garantir una plaça a tots els assistents a l’esdeveniment. NO RESERVIS plaça a totes les franges.

Assegura’t de reservar tant el bus d’anada com de tornada i de reservar el mateix número de places que el número d’entrades que vas comprar.

L’hora que apareix a la reserva és l’hora de sortida del bus. Et demanem que arribis uns 5-10 minuts abans.

Sortida des de Vilafranca

vilafranca-pk

Sortida des de Sant Sadurní

stsadurni-pk