Què podeu fer al Penedès?

Aquesta pàgina serà la vostra guia per planificar la vostra arribada i estada al Penedès i, a part dels concerts, gaudir de tot el que us ofereix el territori.

Benvinguts al Penedès!

Mobilitat

Junts podem garantir una mobilitat responsable. En la mesura que sigui possible, compartiu vehicle i utilitzeu transport públic. Estacioneu a les zones d’aparcaments habilitades i respecteu el benestar dels veïns.

En aquests enllaços trobareu la informació sobre les diferents opcions de transport disponibles per arribar i moure-us pel territori

COM ARRIBAR-HI

COM MOURE’S PEL PENEDÈS

Busos llançadora

Per ajudar-vos a gaudir del festival de la manera més còmoda possible, hem obert una oferta de busos llançadores que us acostaran, des de Vilafranca del Penedès o Sant Sadurní d’Anoia, directament als concerts de major aforament.

Així, podreu deixar el cotxe aparcat en els aparcaments habilitats i desplaçar-vos en bus fins a l’espai del concert. A més a més, això també ens ajudarà a reduir l’impacte ambiental del festival i a comprometre’ns amb la sostenibilitat.

Trobareu tota la informació sobre els diferents busos llançadora aquí.

 

Dormir i menjar

Gaudiu de la gastronomia d’un entorn privilegiat i sentiu-vos com a casa fent nit a algun dels allotjaments de la ruta del vi del Penedès.

ON MENJAR

ON DORMIR

Informació d'interès

Planifiqueu la vostra estada i consulteu la informació d’interès.

MAPES I GUIES

XARXA D’ESTACIONAMENTS PER AUTOCARAVANES

Informació turística

Web Turisme Penedès

Els cellers i espais Ressons tenen activitats complementàries obertes a tothom. Descobriu-les aquí.