Preguntes més freqüents

El festival Ressons Penedès by Cruïlla se celebra els dies 28, 29 i 30 d’abril:

  • El divendres 28 d’abril hi haurà concerts només durant la tarda.
  • El dissabte 29 i el diumenge 30 hi haurà concerts al llarg de tot el dia.

A l’apartat Artistes pots consultar l’espai, data i hora concreta de cadascuna de les actuacions.

El correu de confirmació de compra amb l’arxiu PDF de les teves entrades pot trigar fins a 20 minuts a arribar-te. És normal que no el rebis immediatament. Revisa la carpeta de correu brossa i, si utilitzes Gmail, també les pestanyes de social, promocions i notificacions (actualitzacions).

Si passa més d’una hora i no has rebut el correu, comprova si s’ha fet el càrrec de compra en el compte bancari. En cas que no aparegui, és molt probable que la compra no s’hagi dut a terme correctament.

Pots veure i descarregar les teves entrades accedint al teu compte de Seetickets. Només cal que introdueixis les dades que has fet servir durant la compra.

Accedeix al teu compte de Seetickets fent servir el correu incorrecte i la contrasenya que has indicat durant el procés de compra. Un cop dintre, a baix a la dreta trobaràs l’enllaç El meu compte. Hi podràs corregir l’adreça de correu i reenviar-te o descarregar-te les entrades.

Els menors de fins a quinze anys (inclosos) hauran d’anar acompanyats del pare, mare o tutor legal per poder accedir als concerts del festival Ressons Penedès by Cruïlla.

  • Els menors de 0 a 2 anys (inclosos) poden accedir d’una manera gratuïta als concerts. Per motius d’aforament, en els espais amb cadires aquests menors no poden ocupar un seient.
  • Els menors de 3 a 12 anys (inclosos) hauran de pagar una entrada de menors a un preu simbòlic (excepte als concerts de Dàmaris Gelabert + Reggae per Xics i Xiula, on han de pagar una entrada a un preu normal).
  • Els menors a partir de 13 anys hauran de comprar una entrada a un preu normal.

Consulta tots els detalls de la política de menors del festival Ressons Penedès by Cruïlla AQUÍ.

Clica AQUÍ per llegir els termes i condicions detallats de les entrades.

Algunes de les actuacions del festival Ressons Penedès by Cruïlla se celebraran amb el públic assegut i d’altres amb el públic dret.

Les actuacions de Clara Peya, Roger Mas, Joan Miquel Oliver,  Joan Isaac i Carme Sansa, Judit Neddermann,  Marc Sarrats, Martín Puig, Quico Pi de la Serra, Marco Mezquido i Chicuelo, David Carabén i Cesk Freixas se celebraran amb el públic assegut. Les entrades no són numerades. Et recomanem que arribis al recinte amb antelació.

A la resta de concerts el públic estarà dempeus.

No es pot accedir als espais amb begudes, amb l’excepció d’una ampolla d’aigua petita (33 cl) a la qual es traurà el tap per motius de seguretat. L’entrada de menjar no està permesa.

No es permet l’entrada de càmeres fotogràfiques o de vídeo professionals, cascos de moto, braços d’autofotos, bosses o maletes grosses, patinets o bicicletes ni cadires o tamborets.

No es permet l’entrada d’animals als recintes.

No. Un cop accedeixis al recinte no en podràs sortir fins que en vulguis marxar definitivament.

Treballem en el protocol d’accessibilitat de cadascun dels espais que conformen el festival Ressons Penedès by Cruïlla. Ben aviat trobaràs tota la informació detallada en la pàgina de l’espai o concert corresponent.

Si tens algun dubte, pots enviar un correu a info@ressonspenedes.com.

No has trobat resposta a la teva pregunta? Envia’ns un correu a info@ressonspenedes.com.